Gå till huvudinnehållet

Tillskott Trikem WorkingDog Hyaluron 365, 500 ml

Hyaluron 365 förbättrar hundens rörlighet genom att tillföra de ämnen som behövs för leder och muskler. Ämnen som kroppen med åren producerar allt mindre av själv. Det viktigaste är Hyaluronsyra som finns i ledvätskan för att smörja leden och minska slitaget.

Egenskaper

MSM, Chondroitinsulfat och Glukosamin behövs bl.a för att nybilda ledbrosk, ligament och muskelceller. Många av de ledpreparat som finns på marknaden tillför endast ”reparerande” ämnen men slitaget i leden fortsätter. Med Hyaluron365 tillför vi både reparerande ämnen och kompenserar för bristen på Hyaluron som är grundorsaken till slitaget. 

Effekten av Hyaluron 365 märker du redan efter 1-2 veckor. Lederna smörjs bättre och hunden får snabbt större rörlighet. Det är som att smörja ett gnisslande gångjärn. Hyaluron 365 tas upp i tarmen och förs ut till kroppens alla leder. Hjälper hunden när den själv inte producerar tillräckligt med Hyaluron. Hyaluron 365 ges förebyggande till medelålders hundar när de första tecknen på en begynnande stelhet visar sig. När hunden inte längre hoppar upp i bilen och soffan eller när det tar lite för lång tid att komma igång på morgonen. Detta är signaler som kan bero på minskad produktion av ledvätska. Blir hunden rörligare när den får Hyaluron 365 kan förslitningen minska innan skador uppstår i leden. Även hundar som redan är halta pga utslitna leder, blir ofta betydligt bättre med Hyaluron365. Dels tillförs de ämnen som behövs för att rehabilitera leden, men framför allt förbättras ledens funktion avsevärt tack vare Hyaluronets smörjande effekt. 

Till hårt arbetande yngre hundar ges Hyaluron 365 för att komplettera hundens egen produktion av ämnen som förbrukas i högre grad vid stor belastning. 

Dosering 
10 ml dagligen i foder till hund som väger under 15 kg. 
15 ml dagligen i foder till hund som väger mellan 15-30 kg. 
20 ml dagligen i foder till hund som väger mellan 30-45 kg. 
25 ml dagligen i foder till hund som väger över 45 kg. 

Normalt doseras inte mer än 25 ml oavsett hundens vikt. 

Innehåll per 10 ml: 600 mg 
Glukosamin KCL: 1000 mg 
MSM: 54 mg 
Chondroitinsulfat: 11 mg
Hyaluronsyra 
Vatten 
Glycerin 
Xantangummi 
Natriumbensoat  

  • Förbättrar rörlighet
  • Minskar slitaget
  • Smörjer leden

Trikem

Under Trikems produktparaply hittar du en mängd klassiska och välfungerande varumärken t.ex. Radital, Renons och Working dog.