Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tillbehörsset till sorkfälla Swissinno SuperCat

Art.nr:1199411

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Med sökstaven från Swissinno undersöker du de underjordiska hålen och med hålstickaren gör du ett hål där sorkfällan stoppas in. Enkel och snabb hantering!
  • Undersök lätt de ungerjordiska hålen & Gångarna
  • Gör enkelt hål där fällan placeras
  • Kräver ingen omfattande grävning
  • Enkel installation
  • Det finns även andra användningsområden för detta set, till exempel vid plantering av blommor
  • OBS! Djuren reagerar starkt på allt som luktar människa, därför måste handskar användas vid hantering av fällorna

Produktdetaljer

Praktiskt tillbehörsset till Sorkfälla Supercat. Åker- och vattensork kan vara ett mycket stort problem i permanenta odlingar så som fruktträd. Det enda verksamma sättet att bekämpa sorkarna är att sätta ut fällor. Fällan passar perfekt i ett hål med en diameter på 6 cm och kräver inga omfattande grävningar så som andra fällor gör.

Hitta tunnlar enkelt - Skjut ner lokaliseringssonden i marken på platser där du tror att det finns en tunnel. När sonden träffar en tunnel stupar den plötsligt i marken utan motstånd.

Enkel utgrävning - Skär ett hål med 6 cm diameter ner i tunneln och ytterligare 1-2 cm ner i tunnelbotten. Ta bort eller pressa eventuell lös jord i tunneln.

Enkel installation - För in fällan i hålet och orientera den så att dess öppning sammanfaller med hålets riktning och djup. Ställ sedan in mullvads- eller sorkfällan enligt instruktionerna. Fällan är nu redo att slå till.

Smart konstruktion - Tack vare sin smarta konstruktion för att hitta tunnlar behövs minimal styrka för att göra hål och vem som helst kan göra det på bara några sekunder.

Schweizisk design - Den robusta tillbehörssatsen för SuperCat-fällan har bekväma handtag och är mestadels tillverkad av slitstark plast för att lätt tåla tung användning i trädgården.

Swissinno

Swissinno erbjuder effektiva skyddslösningar mot olika typer av skadedjur. Håll möss, insekter, sorkar och mullvadar borta. Här hittar du fällor som är innovativa och miljövänliga. Lita på Swissinno för högsta kvalitet och pålitliga resultat. Skydda ditt hem från skadedjur enkelt och säkert.