Gå till huvudinnehållet

Tigersåg Ryobi ONE+ R18RS-0 18V (exkl batteri)

Tigersåg i Ryobi ONE+ System med 200 mm sågkapacitet och justerbar sågfot, perfekt för sågning och rivningsuppgifter i material som trä, plast och metall.

Egenskaper

Ryobi tigersåg R18RS-0 är en del av ONE+ System och passar perfekt för sågning och rivningsuppgifter i material som trä, plast och metall. Den batteridrivna sågen har en slaglängd på 28 mm och en sågkapacitet på 200 mm.

Den justerbara sågfoten gör att du kan använda olika sektioner av sågbladet och på så sätt förlänga bladets livslängd. Verktygsfritt byte av sågblad ger snabb och smidig tillgång.

Handtaget med gummerat grepp och antivibrations-system förbättrar både komforten och kontrollen när du använder tigersågen.

För bäst prestanda och driftstid rekommenderas användning tillsammans med Ryobis 5,0 Ah batteri som levererar 164 kapningar per laddning i 50x100 mm virke.

Batteri och laddare säljs separat.

Teknisk data

Spänning: 18V

Batterisystem: ONE+ System

Batteri: Säljs exklusive batteri

Sågkapacitet: 200 mm

Slaglängd: 28 mm

Såghastighet variabel med broms: 0-2900 slag/min

Vikt utan batteri: 2,4 kg

  • Sågkapacitet 200 mm
  • Antivibrations-system
  • En del av Ryobi ONE+ System

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Ett batteri till över 200 maskiner -Det är imponerande!