Gå till huvudinnehållet

Tandvårdsgel Tropiclean Vanilj & Mint 59ml

Art.nr:1245060

Praktisk gel som tar bort och skyddar mot plack och tandsten samtidigt som den friskar upp din hunds andedräkt, ingen borstning behövs.

Produktdetaljer

Den naturliga blandningen i TropiClean Clean Teeth Oral Care Gel tar bort och skyddar mot plack och tandsten samtidigt som hundens andedräkt fräschas upp. Gelen är mycket lätt att använda och ingen borstning krävs.

Instruktioner
Applicera bara två droppar Clean Teeth Gel på båda sidor i din hunds mun. Efteråt märker du att ditt husdjur slickar sina läppar upprepade gånger; detta är normalt och hjälper gelén att täcka tänderna och tandköttet. För maximal effekt, ge inte hunden mat och vatten 30 min före och efter behandling. Tandborstning är inte nödvänding, men det kan skynda på avläsnandet av plack och tandsten. Applicera en gång dagligen på kvällen.

Ingredienser
Renat vatten, naturlig härledd alkohol, glycerin, smakämnen, karbomer, zinkklorid (0,01 g /10 ml), naturlig rengöringsmedel, klorofyll. Djurvänlig – Ingredienser/produkt ej testat på djur.

Tropiclean

Tropiclean erbjuder väldoftande och effektiva tandvårdsprodukter för hund och katt. De är särskilt utformade för att hålla din katt eller hund ren och frisk. Deras tandhälsoprodukter är omtyckta för att reducera plack och tandsten samt ge en frisk andedräkt.