Förstoring av bild

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 2500 mm, 1-pack (Butik)

Art nr: 1019653
Octowood
0 (0)

Octowoods tryckimpregnerade, åttakantiga stängselstolpe av senvuxen jämtländsk fura har en diameter på 100 mm och är 2500 mm lång. Säljs styckvis.

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 2500 mm kan även köpas i 55-pack direkt online här.

98 :-
(78,40 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-12-03 07:05

Egenskaper för Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 2500 mm
Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolparna är av högsta kvalitet, idealiska till lantdjursstängsel, vilthägn, staket etc. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter!

Octowoods tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. Trästolpar är en säsongsvara - kontrollera med kundtjänst aktuell leveransstatus!

Mått: Ø100 x 2500 mm

Säljs styckvis

OBS! Lossningshjälp krävs.

Här hittar du produktbladet.

 

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.