Gå till huvudinnehållet

Stallmatta Rubco Drain Häst 40 mm, 1x1 m

Minska åtgången av strömedel och öka komforten för dina djur med ett praktiskt och lättarbetat mattsystem från Rubco. Stallmattorna är urinresistenta, halkfria samt värme- och ljudisolerande och kommer att spara mycket arbete och tid. Tips! Tvätta mattan med varmt vatten och diskmedel innan eller i samband med utläggning.  

Egenskaper

Detta hygieniska mattsystem från Rubco består av kvadratiska mattbitar som är lätta att lägga och som inte behöver fästas i golvet. Det täta plattsystemet ger ett naturligt bortförande av urin och vatten från ytskiktet via skarvarna mellan plattorna. Plattorna i sig är urinresistenta och undersidan har luftspaltspår för avledning av vätskor, förutsatt att golvet har fall samt golvbrunn.

Med Rubcos stallmatta ökar komforten hos dina djur och belastningen på leder minskar. Ytterligare fördelar med att använda detta mattsystem är den minskade mängd strö som behövs och därmed den minskade mängd gödsel detta innebär. Det blir lättare att mocka och hålla rent vilket i sin tur medför att du sparar både tid och kraft. 

Till en box behövs 10 mattor.

Tips! Tvätta mattan med varmt vatten och diskmedel innan eller i samband med utläggning. 

Teknisk data

Ovansida: Strukturprofil

Undersida: Med breda luftspaltsspår

Material: Gummi

Tjocklek: 40 mm

Vikt: Cirka 30,5 kg/m²

Storlek: 1x1 m

Färg: Svart

Vill du klämma och känna på våra stallmattor finns prover i butik. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt!