Gå till huvudinnehållet

Smörjfett Agrol EP00, 18kg

Agrol EP00 är ett halvflytande litiumkomplexfett på mineraloljebas innehållande korrosionsskyddande tillsatser och EP-additiv. Fettet är genom sin sammansättning lätt pumpbart i centralsmörjsystem vid låga temperaturer. Temperaturgränsen varierar i detta avseende med systemkonstruktionen. Mer

Art.nr : 1149903

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Rekommendationer för Agrol Smörjfett EP00
Agrol Smörjfett EP 00 rekommenderas för smörjning av glid- och rullningslager smorda med den typ av centralsmörjsystem, som fordrar ett halvflytande fett. Speciellt för fordonssmörjning vintertid, då ett fett med god pumpbarhet vid låga temperaturer förutsätts. Fettet kan även användas i fettsmorda kuggväxlar. Produkten ersåtter Agrol Centralsmörjfett. 

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.