Gå till huvudinnehållet

Smörjfett Agrol Classic EP2 50kg

Art.nr:1149905

Ett traditionellt litiumförtvålat enhetsfett som har ett brett användningsområde. Produkten ersätter Agrol Universalfett Extra. Smörjfett Classic är utvecklat för att svara mot ökade miljökrav och samtidigt täcka ett brett användningsområde. Produkten innehåller rostskyddstillsatser och EP-additiver. Agrol Smörjfett Classic har god vidhäftning, vattentålighet och pumpbarhet vid låga temperaturer.

Produktdetaljer

Användning av Smörjfett Classic EP2
Agrol Smörjfett Classic rekommenderas för smörjning av såväl små, lätt belastade som stora tungt belastade glid- och rullningslager. Fettet lämpar sig för både helfyllnad av engångssmorda lager som för lager smorda med centralsmörjsystem. Produkten kan användas för vibrerande inbyggnader, höga belastningar och kan rekommenderas för våta inbyggnader, exempelvis till skogs-, anläggnings- och jordbruksmaskiner och redskap. 

Smörjfettet uppfyller kraven för SKF TI 8306 över lämpliga smörjfett för rullningslager.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!