Gå till huvudinnehållet

Slåtterbalk AL-KO Solo 5001-R III

Art.nr:1207332

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Extremt lättmanövrerad slåtterbalk med många användningsområden. Slåtterbalken är bland annat utrustad med backfunktion, klippstopp och kantskydd.
  • Kantskydd hindrar bladen från att skrapa mot husväggar & murar
  • Lättmanövrerad
  • Med backfunktion

Produktdetaljer

Balken är utrustad med en Briggs & Stratton XLS 625 motor och twinhjul. Knivbalken är 102 cm bred. Slåtterbalken har en flexibel gräsavvisare, specialhärdad ESM -kniv med kantskydd och en steglöst höjdreglerbar löpsula.

Det ergonomiskt formade handtaget är höjdreglerbart och vibrationsdämpande för optimal manövrering i terrängen och enkel transport. Tack vare den rörliga gräsavvisande kåpan hamnar inget gräs på täckplåten. Dessutom försvinner gräset lättare från maskinen tack vare det kortare avståndet mellan hjul och balk. Förutom den specialhärdade ESM -kniven med steglöst höjdreglerbar löpsula utmärker sig AL -KO:s slåtterbalk framför allt genom den kapslade medbringaren. Den förhindrar smuts vilket ger en längre livslängd. Tack vare kompletterande tillbehör som snöblad och snökedjor kan slåtterbalken också användas på vintern. På ängar och i ekologiska naturträdgårdar är det viktigt att de maskiner som används är lämpade för ändamålet – AL -KO :s slåtterbalk klipper fodergräs precis lika väl som tjocka vilda växter.

OBS! Levereras omonterad och utan motorolja.

Motoreffekt: 2,4 kW Arbetsbredd: 102 cm Spårvidd: 55 cm Drivhjul: 4.00-6 Vikt: 60 kg 

AL-KO

AL-KO är synonymt med trädgårdsprodukter som prioriterar säkerhet, komfort och glädje. Deras högkvalitativa och användarvänliga sortiment inkluderar bland annat robotgräsklippare, vattenpumpar och snöslungor. Grundat av Alois Kober i Kötz, Tyskland, år 1931, har AL-KO utvecklats till att bli en framstående tillverkare inom trädgårdsteknik och andra teknikprodukter som förbättrar människors livskvalitet.