Gå till huvudinnehållet

Slagskruvdragare Ryobi ONE+ R18ID3-0 18V (exkl batteri)

Slagskruvdragare i Ryobi ONE+ System, perfekt för snabb och smidig fästning och lossning. Med kraftfull slagmekanism, LED-belysning och snabbchuck 1/4".

Egenskaper

Slagskruvdragare R18ID3-0 är en del av Ryobi ONE+System och är perfekt för snabb och smidig fästning och lossning.

Den kraftfulla slagmekanismen ger upp till 4 gånger mer kraft jämfört med en borrskruvdragare. För maximal mångsidighet kan du välja mellan 3 växlar. Växel 1 används vid mindre applikationer utan fästning, växel 2 för maximal kontroll och växel 3 för ultimat kraft.

Den batteridrivna skruvdragaren är utrustad med snabbchuck 1/4" (6,35 mm), LED-belysning och gummerat grepp för bästa komfort.

Slagskruvdragaren säljs exklusive batteri och laddare. För bäst prestanda och ergonomi rekommenderas användning tillsammans med Lithium+ 2,5 Ah batteri. Klarar upp till 237 skruvar per laddning (4x65 mm).

Teknisk data

Spänning: 18V

Batterisystem: ONE+ System

Batteri: Säljs separat

Vridmoment: upp till 220 Nm

Antal växlar: 3 växlar

Varv/min: 0-3200

Snabbchuck: 1/4" (6,35 mm)

Vikt utan batteri: 1,2 kg

  • Kraftfull slagmekanismen för tuff skruvdragning
  • 3 växlar för maximal mångsidighet
  • En del av Ryobi ONE+ System

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Ett batteri till över 200 maskiner -Det är imponerande!