Gå till huvudinnehållet

Säkerhetsbälte Kurgo Hund Svart/Orange

Säkerhetsbälte för hund i svart och orange.

Egenskaper

Säkerhetsselen fästes i bilens befintliga säkerhetsfäste och karbinkroken fästes i en hundsele. Den justerbara säkerhetsselen passar de flesta bilar. Gjort för att säkra djuret och förhindra att föraren distraheras.

Kurgo Bilstolsfäste för Säkerhetssele:

  • Tillverkat av starkt material
  • Stålfäste
  • Kraftig karbinhake som fästs i en hundsele
  • Måste användas ihop med passande sele, fästes ej i halsbandet!

OBS! Passar inte Volvo. Passar de flesta andra bilmärken.

Viktigt! Säkerheten är aldrig bättre än den svagaste länken i kedjan, så använd ett solitt hundsele med ett fäste som tål belastning. Till exempel Kurgo Tru Fit Smart Sele. Fäst aldrig säkerhetsbältet i ett hundhalsband.

Användning av hundsele i bil:

Djur i bil måste säkras. Både för djurets skull, men inte minst för människorna i bilen. I händelse av en kollision kommer en osäkrad hund eller katt att kunna krocka med människor i bilen och orsaka stora skador, både på djur och människa. Hundar kan också få panik efter en krock. Vi rekommenderar alltid att du använder krocktestade burar för att transportera djur i bil. Om det av olika skäl inte är möjligt är användande av sele mycket bättre än att inte säkra den alls.

Kurgo

Kurgo är ett amerikanskt varumärke som grundades 2003 och har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa hundtillbehör och utrustning för hundägare. Deras fokus är sportiga och praktiska produkter som passar utmärkt på långpromenaderna ute i naturen.