Gå till huvudinnehållet

Sågkedjeolja Agrol Bio Såg, 20 l

Vegetabilisk kedjeolja avsedd för smörjning av kedjor och svärd i moderna motorsågar och skogsmaskiner. Rekommenderas främst för skogsmaskiner. Mer

Art.nr : 1149895

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Sågkedjeolja Agrol Bio Såg 

Agrol Bio Såg är baserad på rapsolja och innehåller extra vidhäftande och slitageskyddande tillsatser. Agrol Bio Såg har mycket god flytbarhet vid låga temperaturer och dess vidhäftning och mycket goda smörjande förmåga gör att man kan reducera oljetillförseln med upp till 50 % jämfört med mineraloljebaserade produkter. Den är skonsam mot människor och biologiskt nedbrytbar. 


Rekommendationer

Agrol Bio Såg rekommenderas som ”året-runt olja” för smörjning av svärd och kedja på motorsågar och skogsmaskiner. För hobbysågare, där sågen står oanvänd under en längre tid, rekommenderas att oljetanken töms, samt att svärd och kedja rengörs mellan tillfällena.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.