Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 522.0 C

Nyhet Stihl iMow RMI 522.0 C är en appstyrd robotgräsklippare för gräsmattor upp till 2100 m2 och som klarar lutningar på upp till 40% utan problem. Mer

Art.nr : 1267184

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med installationen!
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 522.0 C
Med den appstyrda robotgräsklipparen Stihl iMow RMI 522.0 C kan du enkelt programmera och styra din robotklippare antingen från maskinen eller direkt i appen via din mobiltelefon eller surfplatta var du än är. Klipparen passar medelstora gräsmattor upp till 2100 m2 och klarar lutningar på upp till 40% utan problem.

Robotklipparen är utrustad med en solid biokniv som effektivt bioklipper din gräsmatta så att fukt och näring återförs till gräset vilket resulterar i en tät och frisk gräsmatta. De integrerade sensorerna i kåpan registrerar varje kontakt så att roboten väljer en annan väg vid behov.

iMow RMI 522.0 C är även utrustad med andra smarta funktioner som Direct Drive Home vilket innebär att den tar snabbaste vägen hem och zonhantering som är en funktion som gör det möjligt att öka upp klipptiden på vissa, mer komplexa klippytor genom att definiera startpunkter och zoner.

Robotgräsklippare iMow RMI 522.0 C kan integreras i ditt Smarta hem och är kompatibel med Amazon Alexa, Livisi/Innogy Smart Home, Google Home och iOS Home.

I leveransen ingår dockningsstation, 4 fästpinnar och iMOW linjal.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium-Ion 18,5V - 104 Wh
Typ av kniv: Traditionell gräsklipparkniv
Klippyta (+/- 20%): 0-2100 kvm
Klippbredd: 20 cm
Klipptid per batteriladning: 35 min
Laddtid: 90 min
Max lutning: Upp till 40%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Ja
Larm: Ja - PIN-kod
Vädertimer: Ja - regnsensor    

Stihl iMow RMI 522.0C säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna!
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.