Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho 450W

Tystgående robotgräsklippare för gräsytor upp till 450 m². Kan enkelt styras med AL-KO inTOUCH appen och klarar lutningar på 35% och 60 cm smala passager.

Egenskaper

Den tystgående robotgräsklipparen Robolinho 450 W är en modell i Solo by AL-KO´s robotsortiment som riktar sig till dig som har en gräsmatta på upp till 450 m². Tre programmerbara startpunkter, passager ner till 60 cm och max lutning på 35% gör denna robotklippare väl lämpad för mindre och mer komplexa trädgårdar.

Traditionell display och fysiska menyknappar kombinerat med wifi-app och IFTTT kompabilitet med Amazon Alexa gör att Robolinho 450 W passar lika bra för den enklare användaren som för den tekniskt intresserade och mer avancerade användaren. Både menyer och app är på svenska och du väljer själv vilken nivå du vill lägga dig på, oavsett så kommer du få en snygg och välklippt gräsmatta med minsta möjliga arbetsinsats.

Fem av varandra oberoende sensorer ser till att både säkerhet och driftsäkerhet ligger i topp. Robotgräsklipparen är utrustad med stöldskydd som gör den oanvändbar för eventuella tjuvar. Robolinho 450W är även utrustad med ett smart knivsystem med dubbeleggade och vändbara knivar som förlänger knivarnas livslängd och ger ett fint klippresultat.

Tysk kvalité genomsyrar konstruktionen då utvecklingen sker på AL-KO´s utvecklingsavdelning i Tyskland och robotarna byggs på AL-KO´s fabrik i Österrike.

Solo by AL-KO Robolinho 450 W säljs exklusive installationsmaterial, ett monteringskit behöver därför köpas till.

  • Klarar lutningar på upp till 35%
  • Klarar passager ner till 60 cm
  • Vändbara dubbelknivsystem
  • Kantklippning
  • Regnsensor och stöldskydd
  • Wifi samt display
  • Kompatibel med IFTTT och Amazon Alexa
  • 2+2 års garanti, utvecklad i Tyskland 

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Litium-ion 2,2 Ah

Typ av kniv: Rakbladstyp

Klippyta (+/- 20%): 0-450 m2

Klippbredd: 20 cm

Appstyrd: Ja

WIfi/GSM: Ja, Wifi

Klipptid: 50 min

Laddtid: 45 min

Max lutning: Upp till 35%

Höjdinställning: 25-55 mm

Fjärrstart: Ja

Väderfunktion: Regnsensor

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

AL-KO

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden.