Gå till huvudinnehållet

Multi Syntetfett Agrol EP 1,5 Skruvpatron 420ml

Art.nr:1250427

Smörjfett baserat på syntetiska basoljor och litiumkompexförtjockare med utmärkt vattentålighet och vidhäftningsförmåga samt tål mycket höga belastningar.

Produktdetaljer

När du väljer en skruvbar fettpatron för din fettspruta får du en enklare och renare hantering med mindre spill. Agrol Entreprenadfett Syntet är enastående i vattentålighet och rostskydd, samt har hög mekanisk stabilitet och utmärkt vidhäftning. Med dess kombination av syntetiska basoljor och litiumkomplexförtjockare kan detta fett hantera höga belastningar och temperaturer. Smörjfettets lågtemperaturegenskaper är även de imponerande.

Fettet är perfekt som allroundsmörjfett för maskiner med olika behov, särskilt där det finns tungt belastade glid- och rullningslager. Det är särskilt användbart för centralsmörjning av chassi och maskiner inom anläggnings-, jordbruks- och skogssektorn.

Agrol Entreprenadfett Syntet är ett pålitligt val året runt, i hela landet.

Förpackning: 420 ml

Lämplig fettspruta är Tubi 3.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!