Gå till huvudinnehållet

Multi Syntetfett Agrol EP 1,5 420ml

Art.nr:1149911

Smörjfett baserat på syntetiska basoljor och litiumkompexförtjockare med utmärkt vattentålighet och vidhäftningsförmåga samt tål mycket höga belastningar.

Produktdetaljer

Agrol Entreprenadfett Syntet är din bästa vän när det gäller smörjning. Med enastående vattentålighet och rostskydd, mekanisk stabilitet och utmärkt vidhäftning, är detta smörjfett alltid redo för uppgiften. Det är tillverkat med en kombination av syntetiska basoljor och litiumkomplexförtjockare, vilket ger det förmågan att stå emot extrema belastningar och höga temperaturer. Trots sin imponerande lastbärande förmåga fungera fettet även mycket bra i kalla förhållanden.

Agrol Entreprenadfett Syntet är det perfekta smörjfettet för en mångsidig maskinpark, särskilt när du har komponenter som glid- och rullningslager som utsätts för kraftig belastning. Det är särskilt användbart för centralsmörjning av chassi och maskiner inom anläggnings-, jordbruks- och skogsbranschen. Oavsett om det är sommar eller vinter, eller var i landet du befinner dig, kan du lita på Agrol Entreprenadfett Syntet för enastående smörjning.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!