Gå till huvudinnehållet

Motorolja Agrol Mega Truck SAE 15W/40, 208 l

Agrol Mega Truck är en dieselmotorolja av högsta kvalitet för fordon som går i tung trafik och som arbetar under krävande driftsförhållanden. Agrol Mega Truck är en sk SHPD-olja (Super High Performance Diesel).OBS! Lossningshjälp med truck eller lastmaskin krävs. Mer

Art.nr : 1149856

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Agrol Motorolja Mega Truck SAE 15W-40

Agrol Mega Truck är baserad på högkvalitativa paraffinbasoljor vars naturliga egenskaper är högt viskositetsindex, hög oxidationsstabilitet och mycket god smörjförmåga. Agrol Mega Truck innehåller noggrant utvalda tillsatsmedel som håller motorn ren, minimerar slitage och förhindrar korrosion.

Agrol Mega Truck är speciellt anpassad för svåra driftsförhållanden.

Rekommendationer 

Agrol Mega Truck rekommenderas till alla tyngre fordon med överladdade dieselmotorer som arbetar under hårda betingelser och/eller går med förlängda oljebytesintervall. Oljan är speciellt anpassad för EURO III- och IV-motorer. Den kan även användas till personbilar, bensin eller diesel.  

Förpackning

208 liter (fat) 

Lossningshjälp krävs

Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.