Gå till huvudinnehållet

Motorolja Agrol Kombi Classic 10 W/30, 20 l

Agrol Kombi Classic är en kombinerad motor-, transmissions- och hydraulolja, en så kallad STOU-olja, för jordbruks- och entreprenadmaskiner. Mer

Art.nr : 1149844

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Motorolja Agrol Kombi Classic

Agrol Kombi Classic är tillverkad av väl valda paraffinbasoljor och mycket speciella tillsatsmedel. Det är en multigradeolja med goda lågtemperaturegenskaper som gör den lämplig året-runt. De speciella tillsatserna skapar rätt friktionskaraktär hos oljan för att ge oljebadsbromsarna rätt funktion, innehåller slitageminskande tillsatser för utsatta delar i motor, transmissioner och hydraulsystem.  

Rekommendationer 

Agrol Kombi Classic rekommenderas som motorolja till bensin- och diselmotorer med eller utan turbo. Rekommenderas även till ett flertal växellådor, bakaxlar och kombinerade transmissioner med bromsar i oljebad s k ”våta bromsar”. Rekommenderas även som hydraulolja till ett flertal mobila hydraulsystem. 

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.