Gå till huvudinnehållet

Mjölkersättning Granngården Kalv Premium, 25 kg

Mjölkersättningen Kalv Premium är en modern kalvnäring baserad på mjölkråvaror av högsta kvalitet. Premium har ett högt näringsinnehåll med 21 % fett och 23 % protein i syfte att ge kalven maximalt med näring för att växa.
Miljömärke Bower

Egenskaper

Egenskaper för mjölkersättning Granngården Kalv Premium

Kalven har en potential att växa snabbt som ofta inte utnyttjas. Med Premium ges, tack vare en utmärkt blandbarhet, möjlighet att ge större givor och ökad konsumtion per dag. Premium ger dig möjlighet att utnyttja kalvens potential. En del av fettet i Premium utgörs av Omega-3 från linfröolja som stärker kalvens immunförsvar och tillväxt. Mjölkersättning Kalv Premium fungerar utmärkt i såväl hink- som i automatutfodring och kan även syras. Följ instruktioner på säcken. 

Användning: Premium är en lättlöslig kalvnäring baserad på mjölkråvaror avsedd att användas som ett helfoder under kalvens första levnadsperiod upp till 8-10 veckors ålder. Fungerar utmärkt i alla kända utfodringsmetoder.

Säck: 25 kg  

Granngården

Rejäla och hållbara tillbehör för både gården, lantbruket, lantdjuren och husdjuren. Granngårdens egna produkter är prisvärda och förnuftiga. Det som behövs helt enkelt!