Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Matt- och textiltvätt Ryobi Swift Clean RDC18-0 ex. batteri

Art.nr:1270044

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Batteridriven matt- och textilvårdsmaskin i Ryobi ONE+ system som effektivt tar bort fläckar och smuts från mattor, textilier och möbler. Lätt att använda.
  • Batteridriven matt- och textilvårdsmaskin
  • Effektiv rengöring av mattor och textilier
  • Levereras med 250ml rengöringsmedel
  • Vattenbehållare kapacitet på 200ml. Enkelt underhåll med diskmaskinssäkra komponenter
  • Luftflöde på 550 l/min
  • En del av Ryobi ONE+ system 18V

Produktdetaljer

Med Ryobi Swift Clean Matt- och Textilvårdsmaskin ONE+ RDC18-0 18V har du en kraftfull och smidig lösning för att rengöra dina mattor och textilier. Den IPX7-klassade batteridrivna maskinen har ett imponerande luftflöde på 550 liter per minut och en vattenbehållare med en kapacitet på 200 ml.

Denna effektiva textil- och mattvätt är idealisk för att ta bort fläckar och smuts från dina mattor, textilier och möbler. Den levereras dessutom med 250 ml högkvalitativt rengöringsmedel för att du ska kunna komma i gång direkt.

Spraya Swift Clean rengöringsmedel på det drabbade området, skrubba med den kraftfulla motordrivna skurborsten och sug därefter upp fläcken med kraftfull sugkraft. Maskinens motordrivna borste tar upp smuts och skräp från tygfibrerna och ger en hygienisk och djupgående rengöring.

En ytterligare fördel med denna textiltvätt är enkelheten i underhållet. Tack vare diskmaskinssäkra komponenter är rengöringen efter användning lika smidig som själva rengöringsprocessen.

Helt enkelt den perfekta lösningen för att rengöra vardagligt spill, städa upp efter barn, ta bort fläckar orsakade av husdjur eller ta bort ingrodd smuts och lukt!

Swift Clean RDC18-0 ingår i Ryobis ONE+ system och är kompatibel med samtliga verktyg i 18V-serien.

Observera att batteri och laddare säljs separat.

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och därför ligger de i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+, tillsammans med Max Power, har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp i världen för miljöns bästa. Ett batteri till över 280 maskiner – det är imponerande!