Gå till huvudinnehållet

Hundgodis Sund Hundmat Frystorkad Oxlunga 60g

Art.nr:1249991

Ett mycket magert belöningsgodis av 100% finaste nötkött, perfekt att ha med på träning, tävling eller den dagliga promenaden.
  • Frystorkade bitar av oxlunga
  • Kött från frigående djur, framtaget av svensk veterinär
  • Hälsosamt belöningsgodis med bibehållna näringsämnen
  • Perfekt att ha med på träning, tävling och promenad

Produktdetaljer

Ett mycket magert belöningsgodis med fin doft och hög smältbarhet! De frystorkade bitarna av oxlunga kan ges precis som de är och är perfekta att ha med på träning, tävling, i bilen, båten, stugan eller när du är på resande fot tillsammans med din fyrbenta vän.

Till skillnad från tillverkning av vanligt torrfoder sker frystorkning utan värme. Detta gör att alla naturliga näringsämnen bibehålls i sin naturliga form utan att förstöras eller försämras och ingenting behöver därför tillsättas i efterhand.

De smaskiga godbitarna från Sund hundmat är enkla att dela i mindre bitar om du skulle vilja det och passar hundar och katter i alla storlekar och raser.

Ingredienser: 100% lunga från nötkreatur

Näringsvärde per 100 g / per paket (60 g):

Energi 1663 kJ/397 kcal / 998 kJ/238 kcal

Protein 77,3 g / 46,4 g

Fett 9,8 g / 5,9 g

Växttråd 2,3 g / 1,4 g

Aska 5,3 g / 3,2 g

Sund Hundmat

Frystorkat belöningsgodis framtaget med svensk veterinär! Naturligt, hälsosamt och gott i varje tugga. Träningsgodis från Sund Hundmat är rikt på proteiner, vitaminer och mineraler och går enkelt att dela i mindre bitar på promenaden eller under träningen.