Gå till huvudinnehållet

Målarfärg Teknos Ranch Exklusive Vit/Bas1 9L

Art.nr:1142962

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Halvblank, vattenspädbar akrylatfärg som passar för inomhusmålning på t ex trä, puts, betong, förzinkade eller aluminiumplåtytor.

Produktdetaljer

Teknos Ranch Exklusive Vit/Bas1 är en halvblank, vattenspädbar akrylatfärg. Den passar för inomhusmålning på trä, puts, betong, förzinkade eller aluminiumplåtytor med mera.

Ranch Exklusivs speciella bindemedelssammansättning ger färgen en god alkaliebeständighet och en hård men ändå elastisk färgyta. Färgen har bra smutsavvisande egenskaper och tål högtryckstvätt, vilket gör den lämplig till målning av tak- och väggytor i djurstallar, mjölkrum, lager och industrilokaler.

Teknisk data

Torrhalt: Ca. 39 volym-%

Praktisk färgåtgång: 6 - 9 m²/L beroende på underlaget

Densitet: Ca. 1,25 g/ml

Torktid vid +23 °C, relativ luftfuktighet 50 %: - klibbfri - övermålningsbar efter 1 timme efter 4 timmar

Förtunning och rengöring av redskap: Vatten. Redskapen tvättas omedelbart efter användningen med varmt vatten och tvättmedel.

Glans: Halvblank

Kulörer: Bas 1 vit, bas 2 och bas 3. Kan nyanseras i Teknomix-brytsystemet.

Tvätt- och nötningsbeständighet: Härdigheten mot våtnötning motsvarar klass 1 enligt EN 13300.

Volym: 9 liter

Teknos

Teknos är ett finskt varumärke som specialiserar sig på produktion av högkvalitativ färg och ytbehandlingslösningar för olika typer av ytor. Här finner du kvalitativ utomhusfärg till hus, stall och lada, träoljor till altanen mm. Varumärket grundades 1948 och har sedan dess varit en ledande leverantör inom branschen.