Gå till huvudinnehållet

Lugnande spray Adaptil Hund, 60 ml

Adaptil Spray ger en känsla av lugn och trygghet och är perfekt att använda när du reser med din hund eller om din hund blir orolig vid till exempel bilåkning och veterinärbesök.

Produktdetaljer

Egenskaper för Lugnande spray Adaptil Hund
Adaptil Spray hjälper till att skapa en känsla av lugn och trygghet hos din hund. Spraya 8-10 pumpslag på till exempel hundens filt cirka 15 minuter innan hunden introduceras i nya miljöer som bil, bur eller hundpensionat. Effekten kvarstår i cirka 2 timmar. Spraya på nytt när effekten avtar.

Adaptil Spray kan sprayas direkt på liggunderlaget, inne i buren eller i bilen men ska inte sprayas direkt på hunden eller i hundens närvaro.

Användningsområden
- Åksjuka/transportproblem
- Djursjukhusvistelse
- Hundpensionat/dagis
- Tillvänjning till nya miljöer eller nytt hem, valpen och hunden
- Smällare och fyrverkerirädsla

Sprayflaskan innehåller 60 ml och räcker till 400 pumpslag. Förvara Adaptil Spray i rumstemperatur, högst 20° C. Detta innebär att flaskan inte skall förvaras i bilen sommartid.

Adaptil

Adaptil har mjukt lugnande produkter för din hund. De simulerar feromoner från tiken som hunden kände när den var valp, vilket skapar trygghet. Börjar Adaptil användas i god tid innan den stressande situationen t.ex. smällar från närliggande jakt eller fyrverkerier har den mycket god effekt på många hundar.