Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Liniment Emin Arnika Gel 520ml

Art.nr:1231641

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Arnika Gel från Emin är ett liniment med mycket goda egenskaper. Ett hästliniment med naturlig råvara och hög effekt.

Produktdetaljer

Linimentet är en brunfärgad halvklar lättgel med kraftig doft av arnika. Emins Arnika är tillverkad av ren arnikablomma som mals och löses i vätska. Vätskan förtjockas sen till den gelbas som är i flaskan. Arnika från Emin är bruksfärdig och kan därmed användas direkt ur förpackningen. Den kan även spädas med vatten för att på så sett fukta in bomull eller gasbinda för att göra våtvärmande omslag. Produkten kan användas både med och utan bandagering, helt enligt dina egna önskemål och preferenser.

För ben eller muskler?

Emins Arnika har traditionellt sett använts mest på ben, leder och ligament men fungerar även mycket väl på mjukdelar såsom muskler. Gelen kan med stor fördel användas vid massage av stora muskelgrupper i rygg och lår men kan även användas vid punktmassage av till exempel bogar eller bringa.

Emins Arnika innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel.

Arnika Gel är registrerat hos Kemikalieinspektionen och STC och är ej belagd med karenstid.

Emin

Emin är ett varumärke för hästtillskott och liniment som syftar till att stödja hästens hälsa och prestation. Emin har utvecklat en serie av högkvalitativa kosttillskott som är utformade för att möta hästens individuella behov och stödja hästens hälsa på ett naturligt sätt. De använder högkvalitativa ingredienser och tar hänsyn till de senaste forskningsresultaten inom hästnäring för att utveckla sina produkter.