Gå till huvudinnehållet

Läderbalsam Carr & Day & Martin Belvoir Intensive Conditioner 500ml

Art.nr:1238535

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Läderbalsam med bivax och lanolin som mjukar upp nytt eller skört läder samt återställer torrt eller blött läder och ger en fin lyster.

Produktdetaljer

Vårdar och ger näring till läder, perfekt för nytt, fint eller vattenmättat läder!

Läderbalsam Carr & Day & Martin Belvoir Intensive Conditioner innehåller bivax och lanolin som är naturligt läderbevarande. Balsamet mjukar upp nytt eller skört läder samt återställer torrt eller blött läder och ger en fin lyster. Det mjuka vaxet gör det lätt att stryka på och tränger djupt in i lädret.

Applicering: Applicera sparsamt på rent läder med svamp eller trasa och gnid in. Låt sitta i 10 minuter för att tränga in i lädret och polera sedan blankt med en mjuk, torr trasa. Testa på ett dolt område innan användning. Använd inte på anilin- eller obehandlat läder, mocka eller nubuck.

Tips! Belvoir Läderbalsam är mest effektivt när det används som komplement till andra återfuktande oljor och är idealisk för nytt läder eller finare läderartiklar. Tänk på att inte applicera för mycket.

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin är ett brittiskt företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa vårdprodukter för häst. Företaget grundades 1765 och är kända för sin höga kvalitet och sitt engagemang för att skapa produkter som är säkra, effektiva och skonsamma för hästen. Deras breda sortiment täcker allt från schampo och balsam till tillskott av olika slag.