Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kosttillskott Trikem WorkingDog MaxRelax 450g

Art.nr:1243351

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Hjälper hunden att koppla av och ge mental balans så att din hund kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer på ett lugnare sätt.
  • Minskar obehag i stressande situationer
  • Ger din hund ett lugnare & mer balanserat liv
  • Hjälper din hund att koppla av
  • Tillskott som balanserar rädsla och oro hos din hund
  • Vikt: 450g

Produktdetaljer

MaxRelax från Working Dog är ett tillskott som tillför de balanserande ämnen som kroppen behöver för att kunna neutralisera hormoner som frigörs vid rädsla och upphetsning. Tillskottet har ingen negativ inverkan på din hunds allmäntillstånd utan hjälper endast till att med naturlig metabolism balansera rädsla och blockering. MaxRelax har en mycket god effekt på din hunds förmåga att koppla av och bidrar till mental balans så att din hund kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer på ett lugnare sätt.

MaxRelax innehåller thiamin (B1) och magnesium som bl a har inverkan på temperamentet och motverkar stress och nervositet. Tillskottet innehåller även tryptofan vilket kroppen behöver för att kunna tillverka serotonin som fungerar som kroppens stressbalanserare samt melatonin som är kroppens ”sömnmedel”.

Användning

MaxRelax från Working Dog passar hundar som har svårt att avreagera vid exempelvis skottpåverkan, arbete, rastning eller i sociala situationer. Tillskottet ges i förebyggande syfte inför förväntad reaktion eller under en period i samband med behandlande träning.

Dosering

2,5 ml / 10 kg kroppsvikt.

Pulvret strös över hundens foder.

Innehåll per 2,5 ml

Tryptofan 122 mg

Thiamin 19 mg

Magnesium 40 mg

Jästkultur 244 mg

Volym

450 g. Pulverform.

Hållbarhet

24 mån. Se bäst före datum.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

Registrerad hos Jordbruksverket. Innehåller inga dopingsubstanser.

Trikem

Trikem har sedan 1954 tillverkat svenska vårdande produkter och fodertillskott för häst och hund. Företagett drivs av ett dedikerat team med mångårig erfarenhet inom näringslära, biologi, fysiologi, kemi och en passion för djur och natur. Under Trikems produktparaply hittar du en mängd klassiska och välfungerande varumärken; som Radital och Working Dog. 100 procent svensktillverkade produkter av hög kvalitet som har uppskattats av många djurägare genom åren! Välbeprövat och effektivt.