Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Svenska Djurapoteket MultiFlex 310 g

Art.nr:1246086

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Kosttillskottet MultiFlex innehåller glukosamin, MSM, grönläppad mussla, kondroitin och C-vitamin som alla bidrar till en god ledhälsa.

Produktdetaljer

Svenska DjurApotekets MultiFlex är ett kosttilskott för hundar från 18 mån – 7 år. MultiFlex främjar en god ledhälsa på lång sikt och främjar ledernas normala funktion. MultiFlex kan ges i förebyggande syfte till aktiva familjehundar, hundar som utsätts för slitage samt hundar som tränas väldigt hårt.

Svenska DjurApotekets MultiFlex är en sammansättning av flera ledprodukter så som glukosamin, MSM, grönläppad mussla, kondroitin och C-vitamin. Multiflex innehåller även aminosyran L-arginin som kan öka blodtransporten genom kroppen.

Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket är en svensk tillverkare av kosttillskott för hundar och katter. Vårt mål är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att hjälpa djuren att må bra och prestera på topp. Vi tillverkar våra produkter i Skåne och använder endast råvaror av humankvalitet dvs. samma standard som kosttillskott till oss människor.