Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Purina Pro Plan FortiFlora Hund, 30x1 g

Purina Pro Plan FortiFlora är ett kosttillskott med probiotika som innehåller en unik stam av nyttiga bakterier som har bevisats hjälpa till att återställa en normal tarmhälsa och balans hos din hund. Tillskottet smakar gott och strös enkelt över fodret!

Egenskaper

Din hunds inälvor är hem åt flera miljarder både bra och potentiellt dåliga bakterier i en hälsosam balans. Stress, antibiotikabehandling, sjukdom och ändringar i kosten kan orsaka obalans vilket kan yttra sig i magproblem som diarré, lös avföring eller väderspänningar.

FortiFlora med probiotika är ett kosttillskott som passar hundar i alla åldrar och innehåller en unik stam av nyttiga bakterier som kallas SF68. Dessa nyttiga bakterier har bevisats hjälpa till att återställa en normal tarmhälsa och balans. SF68 stöds av flera kliniska studier med bevisade resultat.

Kosttillskott Purina Pro Plan FortiFlora kan hjälpa till att:

  • stödja hälsa och balans i din hunds mag- och tarmkanal
  • hantera problem med obalans i magens mikroflora
  • hantera diarré förknippad med ändrad kost, antibiotikabehandling eller stress
  • hantera dålig kvalitet på avföring hos hundvalpar

Användning: Förpackningen innehåller 30 portionspåsar med 1 gram kosttillskott i varje påse. En portionspåse varje dag ger verksamma nivåer av probiotika och även om du upplever förbättringar efter bara några få dagar bör du ge din hund tillskottet i 30 dagar för maximal effekt.

Sammansättning: Kött och animaliska biprodukter, Mineralämnen.

Analytiska beståndsdelar: Protein: 54%, Fettinnehåll: 19%, Råaska: 8%, Växttråd: 1%.