Gå till huvudinnehållet

Klippmaskin Hund Oster A6 Comfort

En mycket kraftfull maskin från Oster för klippning av hundar. Tre hastigheter tillsammans med en högeffektiv motor gör att klippmaskinen klarar stora jobb.

Egenskaper

Oster A6 Comfort är en högkvalitativ klippmaskin med utbytbara skär och avståndsstycken för ett mycket mångsidigt och användarvänligt verktyg. Klippmaskinens högpresterande motor är tyst i tre olika hastigheter, och dess stötdämpande isolering som förhindrar vibrationer och minskar ljudnivån gör den till det perfekta verktyget för daglig pälsvård. En pålitlig del av det fullfjädrade djurhållningen. Oster A6 är kompatibel med Osterinsatser och avståndsstycken i ett antal olika utföranden, vilket gör det möjligt att anpassa maskinen efter dina behov. OBS! Skär och avståndsstycken säljs separat. Tre olika hastigheter Utbytbara skär och avståndsstycken Vibrationsabsorberande

Oster

Högkvalitativa trimmaskiner för hund och katt. Välkända för din gedigna kvalitet, sköna passform när man arbetar med dem och att de håller länge. En rejäl klippmaskin från Oster är ett tryggt köp.