Gå till huvudinnehållet

Klicker Active Canis med armband

Art.nr:1244973

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Behändig klicker med behagligt ljud och praktiskt armband som gör att du alltid kan ha klickaren nära tillhands under hundträningen.

Produktdetaljer

En klicker är ett praktiskt verktyg för lärande och används i kombination med positiv förstärkning. Hunden lär sig att klick-ljudet ger en belöning och att godsaker kommer när ett klick hörs. När din hund har utför önskat beteende klickar du och belönar. Detta gör att hunden börjar använda beteendet och träningen går ofta snabbt och blir mer hållbar.

Med hjälp av det praktiska armbandet har du alltid klickaren nära till hands under träningen. Knappen ger ett trevligt ljud och inte det metalliska ljudet som många andra klickare gör.

Active Canis

Active Canis är ett varumärke för aktiva hundar och hundägare. Sortimentet består av allt från noggrant utvalda hundleksaker till klickers, grooming-produkter och hundburar. Låt oss här och nu också placera Active Canis reflexvästar och led-lampor för hund i rampljuset. Lysande produkter som minskar risken för olyckor i samband med hundpromenader på kvällskvisten.