Gå till huvudinnehållet

Hydraulolja Agrol Syntet, 20 l

Agrol Hydraul Syntet är en hydraulolja av högsta kvalitet baserad på syntetiska basvätskor avsedd för hydraulsystem i fordon, anläggning-, jord- och skogsbruksmaskiner. Oljan har extra lång livslängd, ger lägre bränsleförbrukning och mycket lågt slitage i hydraulsystemet. Mer

Art.nr : 1250670

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hydraulolja Agrol Syntet 
Agrol Hydraul Syntet är en hydraulolja av högsta kvalitet tillverkad av syntetiska basvätskor och helt nyutvecklade tillsatsmedel. Den unika sammansättningen ger oljan exceptionellt hög prestanda i form av extra lång livslängd och mycket lågt slitage i hydraulsystemet. Dessutom håller Hydraul Syntet hydraulsystemet renare än andra hydrauloljor och ger lägre bränsleförbrukning än konventionella hydrauloljor.

Agrol Hydraul Syntet är avsedd för hydraulsystem i fordon, anläggning-, jord- och skogsbruksmaskiner och kan även användas för stationär hydraulik inom industrin. Oljan rekommenderas till alla typer av hydrauliska system där man önskar extra lång livslängd, låg bränsleförbrukning och litet underhåll. Produkten är speciellt lämplig för känsliga system med höga krav på flytförmåga vid låga temperatuer. Oljan passar både i system där oljor i viskositetsklass 32 rekommenderas och i system där olja i viskositetsklass 46 rekommenderas. 

Teknisk data
Densitet vid 15° C: 850 kg/m3
Flampunkt: 195 °C 
Lägsta flyttemperatur: −51 °C 
Viskositet vid 40 °C: 33 mm2/s 
Viskositet vid 100 °C: 7,6 mm2/s 
Viskositet vid -30: 2600 mPa·s 
Viskositetsindex: 210
Cetop filterfaktor: 104
Rekommenderat temperaturområde:  −35…+100 °C
TOST: >4 000 H 


Förpackning
20 liter

 

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.