Gå till huvudinnehållet

Hundlucka Petsafe Extreme Weather M

Art.nr:1249960

Mycket energieffektiv hundlucka för tuffare väder! PetSafe Extreme Weather har tre flikar varav en isolerande som effektivt håller kyla och värme ute.
  • Energieffektiv hundlucka
  • 3-flikssystem isolerar mot kyla och värme
  • Håller effektivt väder och vind ute

Produktdetaljer

Pet Safe Extreme Weather är en praktisk hundlucka som med sitt 3-flikssystem ger maximal energieffektivitet – hela 3,5 gånger bättre än hundluckor med bara 1 flik! När temperaturen skjuter i höjden eller sjunker under fryspunkten kommer din fyrbenta vän fortfarande kunna komma och gå som den vill samtidigt som luckan ger ditt hem maximal energieffektivitet.

Den tåliga hunddörren består av två genomskinliga flikar och en isolerande flik i mitten som ger extra skydd mot väder och vind. Extreme Weather klarar att hålla kylan ute ända ner till -20 grader! Längst ner på flikarna sitter en magnet som ser till att de inte fladdrar när det blåser.

Pet Safe Extreme Weather levereras med ett plastlock som du enkelt kan sätta på luckan när du inte vill att din hund ska använda den.

Husdjursluckan är enkel att installera. För att hundluckan ska smälta in så bra som möjligt kan den vita plastramen som sitter runt luckan målas i en färg som matchar just din dörr.

Mått lucköppning (b x h): 20,6 x 32,7 cm

Mått ram (b x h): 27,3 x 39,6 cm

Mått utskärning i dörr (b x h): 22,5 x 34,9 cm

Petsafe

PetSafe är ett amerikanskt varumärke som är känt för sina innovativa och elektroniska husdjursprodukter. Målet är att underlätta vardagen för dig som husdjursägare och förbättra välbefinnandet hos dina fyrbenta vänner. Från katt- och hundluckor till tjusiga vattenfontäner.