Gå till huvudinnehållet

Hundgodis Four Friends Snacks Venison/Turkey 200g

Art.nr:1244645

Nyttigt belöningsgodis med hjort och kalkon som boostar din hunds hälsa! De spannmålsfria godbitarna har hög smaklighet och hög kötthalt.

Produktdetaljer

Med Four Friends hundgodis Dog Snacks Venison & Turkey kan du belöna din hund med ett nyttigt godis samtidigt som hälsan boostas. De spannmålsfria godbitarna med hög kötthalt är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin som stärker din hunds immunförsvar.

Det smakliga hundgodiset med hjort och kalkon är rikt på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till en frisk hud och blank päls och rosmarinextrakt stimulerar hundens matsmältning. I Four Friends Dog Snacks Venison & Turkey har tranbär tillsats för att bidra till sunda urinvägar.

Eftersom hjort och kalkon är källa till lättsmält protein passar hundgodiset även bra till känsliga hundar.

Sammansättning
Torkat hjortkött, torkat kalkonkött, ärtor, torkade äpplen, kycklingfett (silat och helt fritt från protein samt konserverat med blandade tokoferoler), torkad tranbär 4%, linfrö 4%, laxolja 1% (silat och helt fritt från protein)

Analytiska beståndsdelar 
Råprotein 32,0 % 
Råfett 9,0 % 
Råfiber 3,5 % 
Råaska 4,5 % 
Vatten 10,0 % 
Kalcium 1,0 % 
Fosfor 0,5 % 
Natrium 0,5 % 
ME: 3,540 kcal/kg

FourFriends

Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka.