Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundgodis Four Friends Snacks Turkey 200g

Art.nr:1244644

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Nyttigt belöningsgodis med kalkon som boostar din hunds hälsa! De spannmålsfria godbitarna med singelprotein har hög smaklighet och hög kötthalt.
  • Spannmålsfritt
  • Singelprotein formula
  • Hög kötthalt
  • Vikt: 200g

Produktdetaljer

Med Four Friends hundgodis Dog Snacks Turkey kan du belöna din hund med ett nyttigt godis samtidigt som hälsan boostas. De spannmålsfria godbitarna med hög kötthalt är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin som stärker immunförsvaret.

Det smakliga hundgodiset med kalkon är rikt på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till en frisk hud och blank päls och rosmarinextrakt stimulerar din hunds matsmältning. Four Friends Dog Snacks Turkey innehåller även morötter som är en källa till naturligt A-vitamin och är bra för synen.

Eftersom receptet är singelprotein passar hundgodiset även bra till känsliga hundar.

Sammansättning
Torkat kalkonkött, ärtor, torkade äpplen, kycklingfett (silat och helt fritt från protein samt konserverat med blandade tokoferoler), torkade morötter 4%, linfrö 4%, laxolja 1% (silat och helt fritt från protein)

Analytiska beståndsdelar
Råprotein 26,0 %
Råfett 11,0 %
Råfiber 3,0 %
Råaska 5,5 %
Vatten 10,0 %
Kalcium 1,2 %
Fosfor 0,7%
Natrium 0,6 %
ME: 3,600 kcal/kg

FourFriends

Filosofin bakom FourFriends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka. I deras sortiment finner du foder till hund och katt, kattsand och olika typer av smaskiga hundgodis och tuggben.