Gå till huvudinnehållet

Hundgodis Four Friends Snacks Lamb 200g

Art.nr:1244642

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Nyttigt belöningsgodis med lamm som boostar din hunds hälsa! De spannmålsfria godbitarna med singelprotein har hög smaklighet och hög kötthalt.

Produktdetaljer

Med Four Friends hundgodis Dog Snacks Lamb kan du belöna din hund med ett nyttigt godis samtidigt som din hunds hälsa boostas. De spannmålsfria godbitarna är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin som stärker immunförsvaret.

Det smakliga hundgodiset med lamm är rikt på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till en frisk hud och blank päls och rosmarinextrakt stimulerar din hunds matsmältning. I Four Friends Dog Snacks Lamb har dessutom spenat, som anses vara en riktig vitaminbomb, tillsats.

Eftersom receptet är singelprotein passar hundgodiset även känsliga hundar.

Sammansättning
Torkat lammkött, ärtor, torkade äpplen, kycklingfett (silat och helt fritt från protein samt konserverat med blandade tokoferoler), torkad spenat 4%, linfrö 4%, linfröolja 1%.

Analytiska beståndsdelar
Råprotein 27,0%
Råfett 11,0%
Råfiber 4,0%
Råaska 8,0%
Vatten 10,0%
Kalcium 1,5%
Fosfor 1,2%
Natrium 0,6%
ME 3460 kcal/kg

FourFriends

Filosofin bakom FourFriends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka. I deras sortiment finner du foder till hund och katt, kattsand och olika typer av smaskiga hundgodis och tuggben.