Gå till huvudinnehållet

Hundbur MIMsafe VarioCage MaxiMum Dubbel

Art.nr:1248509

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Alla VarioCage burar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut. I en olycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt och skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Produktdetaljer

VarioCage Double Maximum är en hundsäkerhetsbur som räddar liv med genomtänkt och flexibel konstruktion för högsta säkerhet. I dubbelburen kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du vill ha lite mer plats för en hund. Mellanväggen kan justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats, den kan även demonteras.

VarioCage är det rätta valet för den trafikmedvetne husdjursägaren som värdesätter säker transport. Alla VarioCage hundburar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut i Borås. Vid eventuell bilolycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt så att kraften från kollision neutraliseras som skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Modellen är 845 mm hög med 825 mm innerhöjd, passar i allmänhet hundar med 79,5 cm i mankhöjd.

Djup: 920–1160 mm

Bredd: 1060 mm

Höjd: 845 mm

Förpackningen kommer i två delar.

Vilken hundbur passar just din bil? Ta hjälp av denna guide för att välja rätt bur.

MIM Safe

MIMSafe världsledande tillverkare med 100% fokus på högsta säkerhet för både hunden och familjen i bilen. Krocktestade, svensktillverkade bilburar sedan över 30år. Den perfekta bilburen som är säker, lätt att montera och använda,