Gå till huvudinnehållet

Hundbur MIMsafe VarioCage Dubbel L

Alla VarioCage burar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut. I en olycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt och skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Egenskaper

VarioCage Double Large är en hundsäkerhetsbur som räddar liv med genomtänkt och flexibel konstruktion för högsta säkerhet. I dubbelburen kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du vill ha lite mer plats för en hund. Mellanväggen kan enkelt justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats. Avdelaren kan även demonteras om en större enstaka hund behöver mer utrymme. Dubbelburen passar dig som har en stor hund eller två mindre.

Alla VarioCage hundburar är krocktestade vid Sveriges tekniska forskningsinstitut i Borås. VarioCage är det rätta valet för den trafikmedvetne husdjursägaren som värdesätter säker transport. Vid eventuell bilolycka komprimeras buren på ett kontrollerat sätt så att kraften från kollision neutraliseras som skyddar både husdjur och passagerare från en ökad risk för skador.

Modellen är 650 mm hög med 630 mm innerhöjd, passar i allmänhet hundar med 60 cm i mankhöjd.

Djup: 760–1030 mm

Bredd: 990 mm

Höjd: 650 mm

Vilken hundbur passar just din bil? Ta hjälp av denna guide för att välja rätt bur.