Gå till huvudinnehållet

Hästsko Mustad LiBero Ponny Bak 4 hål 18x7 6x0

Art.nr:1231781

Mustad LiBero ponnyskor i storlek 5x0 till 7x0 är speciellt anpassade till små ponnyfötter. Därför har de mindre ponnyskorna viktiga skillnader gentemot de större hästskorna.

Produktdetaljer

LiBero ponnyskor i storlek 5x0 till 7x0 är speciellt anpassade till små ponnyfötter. Därför har de mindre ponnyskorna viktiga skillnader gentemot de större så som: Form För framskor: Ju mindre skon är desto smalare och rakare blir den i formen. För bakskor: Ju mindre skon är desto högre upp sitter den vidaste punkten samtidigt som den blir spetsigare i tådelen. Denna hästsko är ca 1 storlek mindre än samma storlek av SM-skon. Skon är symmetrisk. Sömhålsmönster och storlek är anpassade till mindre fötter. 8 sömhål ner till storlek 6x0, men bara 6 sömhål i storlek 7x0. Sömhålen är anpassade för ESL E 2-3, ESL 3. Dimension: 18 x 7 Gänga: 3/8. 4 Hål. Säljes parvis

Mustad

Mustad arbetar hårt för att alltid vara i framkant och ständigt förbättra och utveckla innovativa produkter. Där den ultimata målbilden är bättre hästar, med friska hovar som är lyckligare.