Gå till huvudinnehållet

Hästsko Mustad LiBero Ponny Bak 2 hål 18x7 7x0

Art.nr:1231776

Mustad LiBero ponnyskor i storlek 5x0 till 7x0 är speciellt anpassade till små ponnyfötter. Därför har de mindre ponnyskorna viktiga skillnader gentemot de större hästskorna.

Produktdetaljer

Egenskaper för Hästsko Mustad LiBero Pony Mustad LiBero ponnyskor i storlek 5x0 till 7x0 är speciellt anpassade till små ponnyfötter. Därför har de mindre ponnyskorna viktiga skillnader gentemot de större så som: Form  För framskor: Ju mindre skon är desto smalare och rakare blir den i formen. För bakskor: Ju mindre skon är desto högre upp sitter den vidaste punkten samtidigt som den blir spetsigare i tådelen. Denna hästsko är ca 1 storlek mindre än samma storlek av SM-skon. Skon är symmetrisk. Sömhålsmönster och storlek är anpassade till mindre fötter. 8 sömhål ner till storlek 6x0, men bara 6 sömhål i storlek 7x0. Sömhålen är anpassade för ESL E 2-3, ESL 3. Dimension:  18 x 7 Gänga:  3/8. 2 Hål. Säljes parvis

Mustad

Mustad arbetar hårt för att alltid vara i framkant och ständigt förbättra och utveckla innovativa produkter. Där den ultimata målbilden är bättre hästar, med friska hovar som är lyckligare.