Gå till huvudinnehållet

Hästsko Mustad LiBero Fram 2 hål 20x8 4x0

Art.nr:1230417

Mustad LiBero är en ¾ fals allround-hästsko, som passar till de flesta sport- och fritidshästar. Mustads nya LiBerosko ger hovslagaren maximal flexibilitet när det gäller modifikation och tillämpning.

Produktdetaljer

LiBero är bekväm för hästen eftersom den följer hästens anatomiska hovform. Både fram- och bakskor har klar vänster och höger form och har utanpåliggande kappor. Trakterna sluttar något på alla framskor medan bakskorna har raka trakter. Även LiBero har sulavslutning på hovsidan för att förhindra ”sultryck” i tådelen. Alla kanter är fasade för att förhindra att hästen tappar skon. LiBero framsko med tåkappa har en skarpsinnig planhet i tån som ”flyter” ut i traktarmarna. De har gjorts lite längre men utan att förlora den distinkta runda formen som är typisk en Europeisk framsko. Den inre traktarmen är indragen mindre än 1 mm under hoven för att behålla en något symmetrisk känsla när man formar skon på städet. OBS! Både fram- och bakskon är märkt med en ”prick” på den yttre traktarmen mot marksidan. Dimension: 20 x 8 Gänga:  3/8” 2 Hål. Säljes parvis.

Mustad

Mustad arbetar hårt för att alltid vara i framkant och ständigt förbättra och utveckla innovativa produkter. Där den ultimata målbilden är bättre hästar, med friska hovar som är lyckligare.