Gå till huvudinnehållet

Hästsko Mustad LiBero Bak 4 hål 22x8 3

Art.nr:1230444

Mustad LiBero är en ¾ fals allround-hästsko, som passar till de flesta sport- och fritidshästar. Mustads nya LiBerosko ger hovslagaren maximal flexibilitet när det gäller modifikation och tillämpning.

Produktdetaljer

LiBero är bekväm för hästen eftersom den följer hästens anatomiska hovform. Både fram- och bakskor har klar vänster och höger form och har utanpåliggande kappor. Trakterna sluttar något på alla framskor medan bakskorna har raka trakter. Även LiBero har sulavslutning på hovsidan för att förhindra ”sultryck” i tådelen. Alla kanter är fasade för att förhindra att hästen tappar skon. LiBero baksko med sidokappor har en mer distinkt vänster- och högerkänsla för att förhindra att hästen trampar på sina egna skor, vilket ofta är fallet på bakhovarna. OBS! Både fram- och bakskon är märkt med en ”prick” på den yttre traktarmen mot marksidan. Dimension: 22 x 8. Gänga:  3/8”. 4 Hål. Säljes parvis

Mustad

Mustad arbetar hårt för att alltid vara i framkant och ständigt förbättra och utveckla innovativa produkter. Där den ultimata målbilden är bättre hästar, med friska hovar som är lyckligare.