Gå till huvudinnehållet

Hästgodis Brogaarden Optimal Treats Örter/Mint 1kg

Art.nr:1238601

Hästgodis med en utsökt smak av örter och pepparmynta. Godiset har ett lågt innehåll av socker och stärkelse och passar även känsliga hästar. 96 h karens.

Produktdetaljer

Brogaarden Optimal Treats är ett hästgodis med en härlig smak av pepparmynta som de flesta hästar älskar och även örterna oregano och rosmarin främjar en god smak. Förutom örter och pepparmynta innehåller det också alfalfa och aronia. Aroniabär har ett högt innehåll av antioxidanter som stödjer immunsystemet.

Hästgodiset har ett lågt innehåll av socker och stärkelse eftersom till exempel ingen melass har tillsatts och Optimal Treats passar därför bra även för känsliga hästar.

Optimal Treats är perfekta att ge när din häst har gjort extra bra ifrån sig och förtjänar beröm i form av en välsmakande godbit.

Eftersom godiset är lätt att blötlägga kan det enkelt blandas med uppblött foder och på så sätt tillföra en extra god smak. Detta kan vara bra för hästar som tycker att blötlagda pellets är lite tråkiga i sig men som inte kan äta mash. En liten mängd Optimal Treats kan även blandas ensam med vatten om hästen behöver ett tillskott under en tid och något för att kamouflera smaken.

96 timmars karens p g a pepparmynta.

Analytiska beståndsdelar: Torrsubstans: 91,3 Råprotein: 11,9 Råfett: 4,0 Växttråd: 28,0 Råaska: 9,0 Stärkelse: 4,0 Socker: 3,0 Kalcium: 1,6 Fosfor: 0,3 natrium: 0,5

Brogaarden

Brogaarden grundades 1949 och är ett danskt företag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av högkvalitativa djurfoder och tillskott. De har ett brett sortiment av hästfoder och tillskott. De är kända för sin höga kvalitet och noga utvalda råvaror.