Gå till huvudinnehållet

Häcksax STIHL HSA 45 D-Line 18V

Art.nr:1260871

HSA 45 D-Line är en mycket lätt batteridriven häcksax från Stihl med integrerat 18 V batteri och bra klippeffekt perfekt för trimning av häckar och buskar i trädgården. 

Produktdetaljer

HSA 45 D-Line är en kompakt, ergonomisk och mycket lätt häcksax från STIHL med batteridrift via ett inbyggt 18 V Lithium-Ion batteri. Batteriet har en indikator för laddningsstatus så att du snabbt och enkelt med ett knapptryck kan se hur mycket arbetstid respektive laddningstid du har kvar. Häcksaxen laddas enkelt via en laddkabel.

Den dubbeltandade, enkelslipade kniven med ett tandavstånd på 24 mm ger rena och fina snitt. Slipvinkeln är optimalt avstämd (32°) för att ge bästa möjliga skäreffekt och skärtändernas geometri gör att grenar upp till 8 mm tjocklek kan klippas utan problem. Kniven har ett inbyggt skärskydd.

Med det integrerade batteriet är häcksaxen perfekt balanserad både vid sido- och höga snitt vilket gör att HSA 45 D-Line alltid ligger perfekt i handen och den kompakta designen ger mycket bra rörelsefrihet. Det mjuka greppet med integrerat gasreglage och gasspärr samt tvåhandsfattningen gör att du alltid har häcksaxen i ett säkert och bra grepp.

Häcksaxens toppskydd skyddar knivspetsen mot slitage och skador när du klipper nära väggar och mark och har en praktisk upphängningsögla för väggfäste. Maskinen går endast att starta med hjälp av aktiveringsnyckeln. Är nyckel utdragen är häcksaxen strömlös och skyddad mot oavsiktlig start och kan rengöras, förvaras och transporteras på ett säkert och bra sätt. Häcksax HSA 45 D-Line har en tyst gång och arbetar så tyst att du inte behöver ha några hörselskydd.

Teknisk data

Batterisystem: AI

Batteri Inbyggt 18V

Effekt: 18 V / 2,0 Ah / 36 Wh

Borstlös: Nej

Svärdlängd: 50 cm

Grenkapacitet: 24 mm tandavstånd

Svärdskydd: Ja

Vridbart bakre handtag: Nej

Vikt: 2,3 kg

Miljömärkning

Miljömärke Gröna Punkten

Stihl

Tyska Stihl står stabilt för tradition och kvalitet sedan 1926, då de utvecklade den första moderna kedjesågen. Märket är idag synonymt med hög kvalitet med maskiner för både proffs och konsument. Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer Stihl.