Gå till huvudinnehållet

Gummistövel Tretorn Terräng Grön 44

Art.nr:1199047

Tretorn Terräng är en rejäl gummistövel med greppsäker, bekväm sulkonstruktion och öglor på skaftet som gör stöveln smidig att ta på och av. Storlek 44.

Produktdetaljer

Tretorn Terräng är en flexibel och bekväm vardagsstövel i naturgummi med löstagbar innersula och en kraftig yttersula som ger ett bra grepp på hala underlag. Den halvhöga gummistöveln ger både ett bra stöd åt foten och ett effektivt skydd mot regn och rusk.

Terräng är enkel att ta på och av och stövelns klassiska siluett gör det här till en favorit som står sig säsong efter säsong!

  • Extra utformat hälgrepp
  • Löstagbar EVA-innersula
  • Yttersula med bra grepp på hala underlag
  • Förstärkt med extralager gummi i häl och tå
  • Reflexdetalj baktill
  • Lätt att ta på och av

Så här tar du hand om dina stövlar! Håll stövlarna rena, handtvätta i ljummet vatten med mild tvållösning och en mjuk svamp. Torka aldrig i närheten av en värmekälla som till exempel element. Applicera silikonlösning för att skydda stövlarna. Förvara mörkt och ej i direkt soljus.

Innersula: Uttagbar EVA-sula

Foder: Polyester, bomull

Yttersula: Gummi

Storlek: 44

Stövel Tretorn Terräng blev bäst i test i Råd & Röns stöveltest 2015!

Tretorn

Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891.