Husdjurshjälpen

Nu lanserar vi äntligen Husdjurshjälpen, den nya destinationen för husdjursägare! 

Äntligen kan vi erbjuda dig som husdjursägare ett samlat tjänstekoncept för dina husdjur. Husdjurshjälpen är en vidareutveckling av Granngårdens populära tjänst Grannhjälpen, och kommer att erbjuda tjänster som pälsvård och kloklippning för hundar, katter, smådjur och fåglar. Tjänsterna utförs på plats i våra butiker där utbildade djurvårdare tar hand om ditt husdjur på bästa sätt. 

Husdjurshjälpen erbjuder

  • Kloklippning                           120:- 
  • Klippning av tassar                149:-
  • Trimning                                 fr. 699:-
  • Bad & Fön                              fr. 399:- 
  • Tovutredning                          fr. 499:-
  • Pälsplockning/ryckning          375:-

Boka tid och tjänst 

Just nu erbjuder vi Husdjurshjälpens tjänster i vår nylanserade butik i Borås, men kommer inom kort att erbjuda konceptet på flera orter i landet. I Borås utförs alla tjänster i en separat trimstudio i butiken.

Du ser alla priser, info och bokar din tjänst enkelt via vårt digitala bokningsformulär nedan. Det går också bra att boka tid på plats i Borås-butiken. 

Boka i Borås >

Kloklippning

Utöver Borås erbjuder vi kloklippning i ett antal av våra butiker. Du bokar din tid plats i butiken eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Följande butiker erbjuder kloklippning:

Besök din butik eller kontakta vår kundtjänst via vår chatt för snabbast hjälp med bokning.

Stämpelkort

Vi erbjuder stämpelkort för dig som vill klippa klorna på ditt husdjur kontinuerligt. Varje kloklippning ger dig en stämpel. När du har fyra stämplar får du den femte klippningen på köpet. Stämpelkortet får du på plats i butiken. Giltighetstid på kortet är 2 år från första stämpeln och kan inte inlösas mot kontanter.