Gå till huvudinnehållet
Produkten säljs i jämna pallar om 40 säckar. Vill du köpa säckar styckvis är du välkommen in till någon av våra butiker. Maxköp online 3 pallar (120 säckar). För större volymer kontakta kundtjänst på 0771-222 444.

Gatusalt SP Salt 25kg

Art.nr:1000868

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett mycket effektivt gatusalt med optimerad kornstorlek för att hålla vägar och gångbanor halkfria. Priset avser/st.
  • Grovt stensalt för snö och issmältning
  • Natriumklorid (NaCl) 97%
  • 1 kg/40 kvm

Produktdetaljer

Ett effektivt gatusalt för att hålla vägar och gångbanor halkfria. Kornstorleken är optimerad för enkel hantering samt det mest effektiva sättet att smälta snö, bryta isskorpor och att ge ett halkfritt underlag. Använd gatusaltet på trottoarer, uppfarter eller vägar vintertid för att minimera halka. Sprid gatusaltet innan snöfall eller isbildning och skotta alltid bort så mycket snö som möjligt innan saltet sprids. 

Generell rekommendation är att sprida 10-20 gram salt per kvadratmeter. Under extrema förhållanden, tjockt istäcke eller låga temperaturer, öka doseringen och spridning, kontrollera effekten och behandla igen om du märker att det behövs.

Gatusaltet säljs pallvis (jämna pallar om 40 säckar). Om du vill köpa säckar styckvis är du välkommen in till någon av våra butiker.

Innehåll: Natriumklorid (NaCl) 97 %. 

Volym: 25 kg (40 säckar per pall)

Lagring: Förvaras torrt

Vid köp av helpall krävs lossningshjälp

Vid leverans av helpall av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

SP Salt

SP är ett svenskt företag med många års erfarenhet av att utveckla och distribuera salta produkter för privatpersoner, lantbrukare och företagare som vill göra medvetna val. SP tillverkar svenskproducerade saltstenar, fodersalt och gatusalt med omtanke som passion.