Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Pavo Vital 8kg

Art.nr:1238888

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Pelleterat, dagligt vitamin- och mineraltillskott av 100% naturliga råvaror, utan onödiga tillsatser och med alla vitaminer och mineraler din häst behöver.
  • 100 % naturliga ingredienser
  • Fritt från melass & spannmål
  • Mycket lågt socker- & stärkelseinnehåll
  • Dagligt vitamin- & mineraltillskott
  • Intellibond®-spårämnen med hög smältbarhet
  • GMO-fritt

Produktdetaljer

Fodertillskott Pavo Vital är ett dagligt vitamin- och mineraltillskott i pelletsform med alla vitaminer och mineraler som din häst behöver. Tillskottet är tillverkat av 100% naturliga råvaror och innehåller inga onödiga tillsatser.

Pavo Vital är unikt tack vare tillsatsen av de senaste spårämnena, Intellibond®. Vanligtvis har spårämnen som koppar och zink en dålig smak för hästar, vilket gör att tillskott med dessa ämnen ofta upplevs som oaptitliga. Intellibond®-spårämnena frigörs dock i hästens mage (inte i munnen), vilket innebär att de inte påverkar smaken. Innehållet av timotejgräs och lusern gör dessutom Pavo Vital till en mycket välsmakande pellets!

Alla vitaminer och mineraler i Pavo Vital är vetenskapligt sammansatta. Detta innebär att du inte behöver använda en kombination av olika produkter eller tillskott i din hästs foderstat, vilket förebygger riskerna för överdosering. En daglig giva av Pavo Vital (enligt riktlinjerna) är tillräckligt för att optimera och stötta din hästs hälsa, smidigt och enkelt!

Fodertillskottet passar:

- hästar och ponnyer som får lite eller inget kraftfoder

- hästar och ponnyer som endast äter grovfoder (gräs, hö eller hösilage)

- hästar och ponnyer som går på bete dygnet runt

Innehåll: Fortium® RPT40 IP (naturliga antioxidanter), Lusern, Kalciumkarbonat, Natriumklorid

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Fodertillskott Pavo Vital 8kg på pall? 

En pall består av 50 förpackningar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!