Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Pavo Kickstart 64ml

Art.nr:1238891

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Kickstart är det perfekta stödet för en hälsosam start i livet! Nyfödda föl är sårbara, det är därför viktigt att deras immunförsvar utvecklas och fungerar
  • För en hälsosam start i livet
  • Stöttar utvecklingen av immunsystemet
  • Stöttar en hälsosam tarmflora
  • Rik på vitamin E, A, C & B12
  • Rik på antikroppar för att bekämpa sjukdomar
  • Lättillgängliga spårämnen

Produktdetaljer

Unga föl står inför flera utmaningar redan under de första veckorna i livet, och utvecklingen av immunsystemet och en sund matsmältning är av yttersta vikt. Pavo KickStart utgör det perfekta stödet för en hälsosam start i livet.

Vid födseln har fölet ett begränsat immunsystem och är beroende av stoets råmjölk, som innehåller immunglobuliner och antikroppar för att aktivt bekämpa sjukdomar. Det är kritiskt att fölet får tillräckligt med råmjölk under de första timmarna för att utveckla sitt passiva immunsystem innan den aktiva immuniteten utvecklas under de första levnadsmånaderna. Mängden immunglobuliner i råmjölk varierar, och vissa ston kan ha för låga nivåer, vilket ökar fölets sårbarhet mot sjukdomar. Pavo KickStart innehåller råmjölkspulver och utgör en utmärkt källa till immunglobuliner, vilket ger fölet tillräckligt med antikroppar för att bekämpa patogener och bakterier.

Tarmfloran hos föl är inte heller fullt utvecklad vid födseln. Under de första veckorna utvecklas tarmfloran, förutsatt att den inte störs av patogener som kommer in i tarmen. För att främja en hälsosam tarmflora innehåller Pavo KickStart därför jäst. Denna jäst binder till patogener, ett viktigt steg för att immunsystemet ska känna igen patogenerna och börja attackera dem. Jästen stimulerar också immunförsvaret och påverkar immuniseringen i tarmen, vilket kan bidra till att förhinda diarré.

Utöver att stödja immunsystemet och matsmältningssystemet ser Pavo KickStart till att förse ditt föl med alla nödvändiga näringsämnen som behövs för en stabil utveckling. Dessutom innehåller tillskottet även extra energi för att stödja den intensiva tillväxten hos det unga fölet.

Tillskottet passar:

- nyfödda föl

- både sunda och svaga föl

- alla hästar och ponnyer

- vid använjning

Innehåll: Vegetabilisk olja och fetter, Råmjölk, Jäst

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder.