Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott NAF Magic 1L

Art.nr:1236585

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
NAF Magic är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott. Flytande form med kraftfulla örter som främjar hästens självförtroende och koncentration.
  • Magnesiumbaserat lugnande fodertillskott
  • Ger en lugn och avslappnad häst
  • Med magnesium och kraftfulla örter
  • Till stressade, nervösa och okoncentrerade hästar
  • Flytande Magic ger något snabbare resultat än pulver
  • Volym: 1000ml

Produktdetaljer

Låga nivåer av magnesium kan orsakas av bristen på bete men är även relaterat till hästens individuella ämnesomsättning. Nivåerna kan dessutom minskas vid frekvent resande eller tävlande. Eftersom magnesium påverkar muskelspänningen kan man hos hästar med för lågt intag av magnesium uppleva ett spänt rörelseuttryck samt att hästen är mer lättretlig eller påvisar brist på självförtroende.

Magic från NAF är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott som även tillför kraftfulla örter till stöd för självförtroende och koncentration och är perfekt att ge till hästar som upplevs spända, stressade, nervösa och okoncentrerade i samband med träning eller hantering. Fodertillskottet ger hästen möjlighet att erhålla en djupare koncentration och på ett mer avspänt sätt kunna utföra uppgiften framför sig samt ge bättre kommunikation mellan ryttare och häst.

Fodertillskott Magic i flytande form ger ett något snabbare resultat än Magic i pulverform, slutresultatet mellan de två formerna är annars ungefär de samma.

Dosering hästar och ponnyer:
Startdosering (3-10 dagar): 50 ml/dag
Underhållsdosering: 25 ml/dag

Sammansättning: Magnesiumklorid, Propylenglykol, Glycerin

Tillsatser (per lt): Indisk tinktur 444 ml, Humle tinktur 222 ml

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 1,0%, Råoljor och fetter 0,3%, Råaska 2,8%, Växttråd 0,1%, Vätska 86,9%, Natrium 0,04%

NAF

NAF är ett varumärke som etablerades 1982 i Storbritannien och har sedan dess framgångsrikt utvecklat en omfattande portfölj av naturliga tillskott för hästar. Med en passion för att skapa produkter baserade på naturliga ingredienser direkt från naturen har NAF blivit en pålitlig aktör på marknaden. Under mer än 30 år har NAF dedikerat sig till att utveckla och producera fodertillskott för hästar med övertygelsen att: "Alla hästar, oavsett storlek och aktivitetsnivå – från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".