Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF GastriVet 2kg

Art.nr:1238576

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
GastriVet används för att mildra och upprätthålla en hälsosam magtarmmiljö. En helt naturlig produkt utvecklad av veterinärforskare och nutritionister.
  • Stödjer en hälsosam magtarmmiljö
  • Utvecklat av veterinärforskare och nutritionister
  • Perfekt för tävlings- och prestationshästar

Produktdetaljer

Fodertillskott NAF GastriVet är ett helt naturligt och näringsrikt tillskott som utvecklats av världens ledande veterinärmedicinska forskare och dietister, och rekommenderas av engelska veterinärer. Den kliniskt beprövade formulan stödjer en hälsosam magtarmmiljö, ger stöd för de naturliga antiinflammatoriska processerna, lugnar magslemhinnan och ger stöd för balanserade pH-nivåer.

GastriVet är perfekt för tävlings- och prestationshästar och kan också med fördel ges som en del av ett eftervårdssystem efter en veterinärbehandling.

Tävlingskarens: Sverige 96 h, FEI 0 h

Sammansättning: Bockhornsklöver, Psyllium-frön (groblad), Dikalciumfosfat, Veteprotein, Löv från läkemalva, Rapsolja, Gräsmjöl (lucerne), Magnesiumoxid, Bryggerijäst, Lakritsrot, Natriumklorid, Mynta, Torkad morot, Extrakt av Saccaromyces cerevisiae, Oligofruktos (torkad), Omija-bär, Nypon, Frön från Mariatistel, Gurkmeja, Maskrosblad, Torkad morot, Torkad Chlorella (grönalg), Ingefära, Ginkoblad, Rosmarin

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".